keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tassut sai uudet tossut

Aina ajattelin että minähän en koiralleni mitään vaatteita hirveästi ala pukemaan saa tottua kylmyyteen.. Mutta kun on yli -10 astetta pakkasta niin jo 5 minuutin pissa tauolta hypitään kolmella jalalla sisälle päin hirveellä kiirrellä.. Joten ajattelin että kai ne tossut pitää hankkia, että voi nauttia ulkoilmasta. Luin foorumilta kun joku suositteli eripari tossu yhdistelmää ja päätinkin kokeilla tätä koska kotoa löytyi jo tämä toinen malli. Sain ne ystävältäni kun hän ei niitä käytä enään koirallansa joten ostoslistalle tuli vain etujalkoihin uudet tossut.

 Takajalkoja suojaamassa käytän kuvan mukaisia tossuja. Tossuissa käytän varmistuksena sähkärin teippiä että resoori pysyy ylhäällä eikä hörpi lunta tossun sisälle. Vois jonkun näköisen kiinnityksen vielä tuohon ylös muokata niin ei tarvisi sähkärin teippiä joka kerta kuluttaa.. :)




Etutassuihin ostin tälläisen Walker tossut joissa on kaksi kiinnitys remmiä. Näitä olen metsä lenkeille vielä varmistellut kanssa teipillä. Ihan vaan sen takia ettei tarvitse siellä metsässä lähteä hakemaan mihin lumihankeen se tossu nyt tippu. Lenkillä en käytä mitään varmistusta pysyy ihan hyvin ilmankin varmistuksia paikallaa ja jalassa. Toisen metsäreissun jälkeen noista vaan repesi pohjan sauma, jolloin lunta pääsi menemään tossun sisäosan ja pohjan väliin. Parsin tossut kasaan ja katson kauvanko  ne vielä kestää ja jos ei kestä niin sitten pitää miettiä että minkälaiset tossut kestäisi meidän käytössä.



Mutta tossuja tai ei niin menoa se ei muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti